Zelf oorsprongsdocumenten opmaken?

Wanneer u regelmatig oorsprongsdocumenten nodig heeft, is het prettig als u deze zelf kunt opmaken. Dit voorkomt dat u steeds hulp van buitenaf moet inschakelen. Maar hoe werkt het opmaken van oorsprongsdocumenten? En aan welke regels moeten de documenten voldoen?

U wilt tijd en geld besparen door de oorsprongsdocumenten zelf op te maken.

Maar u wilt geen vertraging oplopen bij de Kamer van Koophandel door documenten in te dienen die niet aan de regels voldoen.

Gebruik de betrouwbare software van AH Customs en voorkom vertraging bij de Kamer van Koophandel:

 • Snel en eenvoudig
 • Betrouwbaar
 • Maximaal €4,16 per aangifte ALL-IN bij ons Premium abbonement!
 • Rechtstreekse verbinding met de Kamer van Koophandel
 • Binnen maximaal 2,5 uur kunt u het document printen

Welke documenten kunt u met de software van AH Customs opmaken?

Bent u producent en maakt u veel oorsprongsdocumenten op?

Als u gebruik maakt van een Enterprise Resource Planning-System hebben wij de mogelijkheid om een koppeling te bouwen tussen uw ERP System en de applicatie van AH Customs. Hierdoor heeft u met een paar klikken uw Oorsprongsdocument klaar om in te sturen naar de Kamer van Koophandel.

Voor meer informatie en de mogelijkheden voor de koppeling waarmee u veel tijd en dus hiermee veel geld bespaart verzoeken wij u contact met ons op te nemen om de mogelijkheden door te nemen.

Vrijblijvende demonstratie

Met de software van AH Customs is elke aanvraag van uw oorsprongsdocumenten een tijdbesparende aanvraag. Heeft u interesse? Maak vrijblijvend een afspraak voor een ONLINE demonstratie.

We laten u zien hoe de software werkt en wat de voordelen van ons pakket is. Met deze software kunt u binnen 1 dag zelf uw oorsprongsdocumenten opmaken.

Als u hieronder het contactformulier invult kunt u een afspraak maken, wilt u eerst meer informatie over onze software? dit kunt u invullen bij "opmerkingen":

Tekort aan personeel?

Heeft uw personeel vakantie, is er sprake van langdurig ziekte, of heeft u een openstaande vacature?

AH Customs kan het opmaken van uw oorsprongsdocumenten tijdelijk van u overnemen. We denken graag met u mee en bieden een oplossing op maat.

Ontdek onze PREMIUM Abonnementen:

Zonder zorgen Exporteren? Met ons PREMIUM abonnement kunt u exporteren voor een vast bedrag per maand of jaar, inclusief alle kosten. Behalve de kosten van de Kamer van Koophandel, want dit wordt rechtstreeks afgerekend aan uw bedrijf door de Kamer van Koophandel.

Wat zit er allemaal inbegrepen bij ons PREMIUM Abonnement:

 • De eerste 2 maanden onbeperkt hulp bij het opmaken van de aangiftes ook inhoudelijk.
 • Directe verbinding met de Kamer van Koophandel
 • Binnen 2,5 uur is uw Certificaat of legalisatie klaar om te printen.
 • 1 digitale handtekening om de documenten te printen.
 • Inclusief Blanco Certificaten (EUR1 en CvO) om de certificaten te kunnen printen.

Wat zit er niet inbegrepen bij ons PREMIUM Abonnement:

 • Kosten van de Kamer van Koophandel per goedgekeurd EUR1 Certificaat (€13,85)
 • Kosten van de Kamer van Koophandel per goedgekeurd Certificaat van Oorsprong (€13,85)
 • Kosten van de Kamer van Koophandel per goedgekeurde Legalisatie (€9,35)

Waarom zitten bovenstaande kosten niet inbegrepen bij het PREMIUM Abonnement? Dit komt doordat deze kosten direct door de Kamer van Koophandel aan u worden doorbelast.

Ons PREMIUM abonnement is NIET maandelijks opzegbaar maar wordt per jaar afgesloten.

3 aangiftes per maand Premiumabonnement

Voor €12,49 kunt u 3 EUR1 Certificaten, Certificaten van Oorsprong of Legalisaties maken. Ons Premium Abonnement is een All-In Prijs. De enige kosten die hier bij komen zijn de kosten van de Kamer van Koophandel.

5 aangiftes per maand Premiumabonnement

Voor €17,49 kunt u 5 EUR1 Certificaten, Certificaten van Oorsprong of Legalisaties maken. Ons Premium Abonnement is een All-In Prijs. De enige kosten die hier bij komen zijn de kosten van de Kamer van Koophandel.

10 aangiftes per maand Premiumabonnement

Voor €29,95 kunt u 10 EUR1 Certificaten, Certificaten van Oorsprong of Legalisaties maken. Ons Premium Abonnement is een All-In Prijs. De enige kosten die hier bij komen zijn de kosten van de Kamer van Koophandel.

Ontdek onze BASIC Abonnementen:

Bent u op zoek naar software om zelf certificaten en legalisaties aan te vragen bij de Kamer van Koophandel? Wij hebben hier de software voor waarmee u zonder tussenkomst van een derde partij oorsprongsdocumenten kunt aanvragen. Wat zit er allemaal inbegrepen bij ons BASIC Abonnement:

 • Alleen de goedgekeurde documenten en legalisaties door de Kamer van Koophandel worden door ons afgerekend
 • De eerste 2 maanden onbeperkt hulp bij het opmaken van de aangiftes ook inhoudelijk.
 • Directe verbinding met de Kamer van Koophandel
 • Binnen 2,5 uur is uw Certificaat of legalisatie klaar om te printen.

Wat zit er NIET inbegrepen bij ons BASIC Abonnement:

 • Handtekening voor het tekenen van de certificaten en legalisaties
 • Blanco EUR1 Certificaten en Certificaten van Oorsprong
 • Kosten van de Kamer van Koophandel per goedgekeurd EUR1 Certificaat (€13,85)
 • Kosten van de Kamer van Koophandel per goedgekeurd Certificaat van Oorsprong (€13,85)
 • Kosten van de Kamer van Koophandel per goedgekeurde Legalisatie (€9,35)

Ons BASIC abonnement is maandelijks opzegbaar

3 aangiftes per maand Basicabonnement

Voor €8,95 kunt u 3 EUR1 Certificaten, Certificaten van Oorsprong of Legalisaties maken. Ons BASIC Abonnement is een basis prijs. Er wordt afgerekend per goedgekeurd Certificaat of legalisatie. Hierbij komen kosten voor bijvoorbeeld Blanco Certificaten en een handtekening

5 aangiftes per maand Basicabonnement

Voor €13,95 kunt u 5 EUR1 Certificaten, Certificaten van Oorsprong of Legalisaties maken. Ons BASIC Abonnement is een basis prijs. Er wordt afgerekend per goedgekeurd Certificaat of legalisatie. Hierbij komen kosten voor bijvoorbeeld Blanco Certificaten en een handtekening

10 aangiftes per maand Basicabonnement

Voor €24,95 kunt u 10 EUR1 Certificaten, Certificaten van Oorsprong of Legalisaties maken. Ons BASIC Abonnement is een basis prijs. Er wordt afgerekend per goedgekeurd Certificaat of legalisatie. Hierbij komen kosten voor bijvoorbeeld Blanco Certificaten en een handtekening

1 maand uitproberen?

Via het "Bel mij Terug formulier" kunnen wij contact met u opnemen. Daarna krijgt u telefonisch een demonstratie van de software.

Twijfelt u daarna nog over onze software? dan is het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief via AH Customs zelf een Certificaat of legalisatie aan te vragen om te zien wat de voordelen zijn van de applicatie. Dit is mogelijk zonder aan een contract vast te zitten.

Bel mij terug?

Als u onderstaand formulier invult wordt u door AH Customs terug gebeld over de software. Het emailadres hebben wij nodig om een account aan te maken op onze demonstratie applicatie. Zodat wij u online een rondleiding kunnen geven.

Referenties